-19%
, ,

SAMSUNG RB34T652EB1 / EK

Samsung

  • Енергетска класа:A++
  • Нето капацитет: 331L (219L+ 112L)
  • Димензии: 1853x595x658 мм

31.490 ден 38.990 ден

Црн
 ЛЦД Дисплеј
 Диспанзер за вода со BPA FREE (неканцероген) резервоар
 Дигитал ИНВЕРТЕР мотор со 10 години гаранција
 TOTAL NO FROST без влага во фрижидерот и без мраз во замрзнувачот
 ALL AROUNG COOLING технологија- еднакво ладење во сите делови на внатрешноста
 POWER COOL /POWER FREEZE опција за брзо ладење и брзо замрзнување
 SpaceMax тенка изолација за извонредно голем простор во внатрешноста
 ЛЕД Осветлување
 Решетка за вино
 Реверзибилна врата
 Фиока за овошје и зеленчук
 Аларм за отворена врата
 18 часа автономен режим на работа
 Бучност 35 dB
 Енергетска класа А++
 Потрошувачка на ел. енергија 256 kWh/годишно
 Капацитет на ладење 13 кг/24 часа
 Нето запремнина 331L (219L+ 112L)
 R600 Гас
 ВxШxД 1853x595x658 мм

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A++

  • Комбиниран фрижидер
  • Автоматско одмрзнување
  • Енергетска класа:A+
  • Капацитет на фрижидерот:250L
  • Потрошувачка на енергија годишно:235kWh
  • Ниво на бучава:40dB
  • Димензии:166.3×57.5x60cm