, ,

SAMSUNG RB34T671 FSA/EK

Samsung
Availability:

Нема на залиха


 • No Frost – Дигитален инвертер
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:340L
 • Ниво на бучава:35dB
 • Димензии:185x60x66cm

32.990 ден

Нема на залиха

 • No Frost – Дигитален инвертер
 • Graphite INOX
 • TOTAL NO FROST без влага во фрижидерот и без мраз во замрзнувачот
 • ALL AROUNG COOLING технологија- еднакво ладење во сите делови на внатрешноста
 • POWER COOL /POWER FREEZE опција за брзо ладење и брзо замрзнување
 •  SpaceMax тенка изолација за извонредно голем простор во внатрешноста
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:340L
 • Капацитет на фрижидерот:228L
 • Капацитет на замрзнувачот:112L
 • Капацитет на замрзнување:12kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:300kWh
 • Ниво на бучава:35dB
 • Димензии:185x60x66cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A+