, ,

SAMSUNG WW70T4040EE1LE

Samsung
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Ниво на бучава:62/76dB
 • Димензии:85x60x55cm

25.990 ден

Нема на залиха

 • Машина за перење
 • Smart Check дијагностика
 • LCD дисплеј
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:12
 • StayClean фиока
 • Дијамантски Барабан на кој не се закачуваат алиштата при перење
 • Child Lock
 • Тајмер
 • Потрошувачка на вода годишно:7400L
 • Потрошувачка на енергија годишно:153kWh
 • Ниво на бучава:62/76dB
 • Димензии:85x60x55cm
Бренд

Енергетска ефикасност

A+++

Брзина на центрифуга

1400