-11%
, ,

SAMSUNG WW80T4540AE1LE

Samsung

 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:14

28.390 ден 31.990 ден

 • Машина за перење
 • Дигитал инвертер мотор
 • LCD дисплеј
 • Add Wash
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:14
 • Child Lock
 • Тајмер
 • Child lock
 • StayClean фиока
 • Потрошувачка на вода годишно:7400L
 • Потрошувачка на енергија годишно:157kWh
 • Ниво на бучава:53/74dB
 • Димензии:85x60x55cm
Бренд

Енергетска ефикасност

A+++

Брзина на центрифуга

1400