,

SENCOR SBL 2207 TQ

Sencor

  • Моќност на моторот (max):300 W
  • 2 години гаранција

1.850 ден

Бренд

Моќност

300 W

Идеален за подготовка на свежо овошје, коктели,супи,бебешка храна,сосови,супи.
Моќност на моторот (max):300 W
2 сада со волумен : 0,6л и 0,3л
Садовите освен за блендирање служат и за транспортирање на смудит
Капаците се со вградена помошна цевка, оневозможуваат потурање со сокот.
Тивка работа (SilentPower)
Шишињата ,капаците и ножевите може да се мијат во машина за садови
Ножевите се од висококвалитени нерѓосувачки челик од титаниум:
-оневозможуваат загуба на витамините
– штитат од оксидација на нутри смудито
Работи на напон од: 220-240V,50-60H
2 години гаранција