,

SENCOR SBS 2301WH

Sencor
Availability:

Нема на залиха


 • Стаклена подлога за лесно чистење
 • Појачано сигурносно стакло (5 mm)
 • Елегнатен дизајн (21 mm)
 • Мери до 150 кг (точност до: 100 g)
 • 4 сензори за прецизно мерење
 • Функција за автоматско активирање
 • LCD екран (74 x 28,5 mm)
 • Измерената тежина стои 10 секунди на дисплејот
 • Индикатор за истрошена батерија или прекумерна тежина
 • Напојување: 1 литиумска батерија CR2032 (вклучена)
 • Мерење на телесни маснотии – NO
 • Мерење на вода во телото – NO
 • Меморија – NO
 • Гаранција 2 години

1.060 ден

Нема на залиха

– Појачано сигурносно стакло (5 mm)
– Елегнатен дизајн (21 mm)
– Мери до 150 кг (точност до: 100 g)
– 4 сензори за прецизно мерење

Бренд

Капацитет(kg)

150 kg

Појачано сигурносно стакло (5 mm)
– Елегнатен дизајн (21 mm)
– Мери до 150 кг (точност до: 100 g)
– 4 сензори за прецизно мерење