,

SENCOR SBS 5051WH

Sencor
Availability:

Нема на залиха


 • Боја : бела
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии

1.190 ден

Нема на залиха

Бренд

Капацитет(kg)

150 kg

 • Боја : бела
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Стаклена површина за лесно чистење
 • Заштитно стакло (6 mm)
 • Екстремно голем LCD дисплеј (74 x 28.5 mm)
 • BMI функција
 • BMR функција
 • Меморија за 12 корисници
 • Тежина до 150 кг
 • Опција за избор на мерни единици (kg / lb)
 • Слаба батерија и индикатор за преоптоварување
 • Автоматско исклучување при неактивен режим
 • Функција за заклучување на податоци за попрецизно мерење
 • Извор на напојување: 1x CR2032 литиумска батерија (вклучена)
 • Мерење на телото од страна на БИА Принцип:
  -Масни%
  -Хидратација на телото%
  -Пресметајте го потребното количество калории по ден
  -Функција за автоматско вклучување (тежи веднаш кога скалата се активира)
 • 2 години гаранција