,

SENCOR SCJ 1051GR

Sencor
Availability:

Нема на залиха


Боја: бела / зелена
Моќност на моторот (max): 40 W
2 додатока за стискање

 

850 ден

Бренд

Моќност

40W

  • Боја: бела / зелена
  • 2 додатока за стискање
  • Автоматско стартување со работа
  • Автоматска промена на правецот на работа
  • Нелизгачка подлога
  • Отстранливи делови за полесно чистење
  • Моќност на моторот (max): 40 W
  • Работи на напон од: 230 V, 50 Hz
  • 2 години гаранција