,

SENCOR SHB 4110WH

Sencor
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност на моторот (max):400 W
  • Гаранција 2 години
  • 2 брзини

1.250 ден

Бренд

Моќност

400 W

Моќност 400 W
Тивка работа на моторот
2 брзиниЕгрономска рачка
Челично сечило
Сад за миксирање со мерки, капацитет 500 мл
Боја – бела
Тежина – 0,9 kg
Гаранција 2 години