-10%
,

SENCOR SHD 40G

Sencor

Моќност: 1200W

Гаранција: 24месеци

620 ден 690 ден

Бренд

Боја

Бела

Moќност – 1200W,

Број на брзини за силата и температурата на сушење – 2,