-10%
,

SENCOR SHD 6400 B

Sencor

 • Приклучна сила : 850 W
 • Рачка која се преклопува
 • Вклучен е насочувач за воздух

621 ден 690 ден

Бренд

Боја

Црна

 • Патен фен за сушење
 • Рачка која се преклопува
 • Куќиште од мек материјал
 • Променлива волтажа
 • Вклучен е насочувач за воздух
 • Можност за закачување
 • Работи на напон од: 230 V, 50-60 Hz
 • Моќност од : 850 W
 • 2 години гаранција