-14%
, ,

SENCOR SHT B302 SLIM


 • Тенок држач за телевизор
 • Боја : црна
 • Фиксен челичен
 • Големина на екран 40-70“

680 ден 790 ден

Бренд

 • Тенок држач за телевизор
 • Боја : црна
 • Фиксен челичен
 • Големина на екран 40-70“
 • Оддалеченост од ѕид: 2.9cm
 • Тежина на тв до 40 kg
 • Димензии од 100×100 до 600×400 mm