-29%
, ,

SENCOR SHT B331


  • Држач за телевизор
  • Боја : црна
  • Фиксен челичен
  • Големина на екран 13-40“

499 ден 700 ден

  • Држач за телевизор
  • Боја : црна
  • Фиксен челичен
  • Големина на екран 13-40“