, ,

SENCOR SHT B332

Sencor
Availability:

Нема на залиха


 •  Држач за телевизор
 • Боја : црна
 • Фиксен челичен
 • Големина на екран 40-70“

850 ден

Нема на залиха

Бренд

 • Држач за телевизор
 • Боја : црна
 • Фиксен челичен
 • Оддалеченост од ѕид: 2.5cm
 • Големина на екран 40“ – 70“
 • Тежина на тв до 40 kg
 • Димензии од 100×100 до 600×400 mm