,

SENCOR SJE 1055 SS

Sencor

 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • Лесно чистење
 • Волумен на садот за сок: 1,6 l
 • Голем отвор за ставање на овошје (75 mm)

3.190 ден

 • Соковник со квалитетно куќиште од inox
 • Од нерѓосувачки челик за лесно и хигиенско одржување
 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • Автоматско оделување на каша
 • 2 брзини (10.600 вртежи во минута / 12.600 вртежи во минута)
 • Голем отвор за ставање на овошје (75 mm)
 • Должина на кабелот за напојување: 1.2 m
 • Димензии (д × ш × в): 280 × 170 × 390 mm
 • Тежина: 3,6 кг
 • Волумен на садот за сок: 1,6 l
 • Троен систем за заштита за подобрена безбедност:
  – Моторот започнува само кога апаратот е правилно составен
  – Автоматско исклучување кога ќе се отстрани капакот
  – Автоматско исклучување кога моторот ќе прегрее
 • Висока стабилност заради гумените нозе
 • 2 години гаранција
Бренд

Моќност

800 W

Моќност на моторот (max): 900 W
Не’рѓосувачки челик
Филтер од фина мрежа
Можност да се стави цело овошје
Лесно чистење
Автоматско исфрлање на пулпа
Систем против капење
On/off копче и копче за регулирање на вртежите
Регулација на брзината
Број на брзини за лесно ракување: 2
Капак за заштита од прашина
Четка за лесно чистење
Вакумски ногарки за совршена стабилност
Сигурносен прекинувач за совршена безбедност
Пластична брава
Волумен на садот за пулпа: 1,5 l
Куќиште: Пластика + метал
Боја: Инокс
Моќност на моторот (max): 900 W
XXL отвор за дозирање
Димензии (ШxВxД): 30 × 40 × 21 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 33,7 × 41,8 × 22,6 cm
Нето тежина на апаратот: 4 kg
Бруто тежина на апаратот: 4,9 kg
Приклучна моќ: 900 W