-12%
,

SENCOR SMS 4011BL

Sencor
Availability:

Нема на залиха


– Три независни глави за бричење кои се прилагогуваат по потреба
– Долг работен век на главите
– Оперативно време: 75 min
– Време на полнење: 8 h

1.490 ден 1.690 ден

 • Работи на батерија која се полни
 • Три независни глави за бричење кои се прилагогуваат по потреба
 • Долг работен век на главите
 • Оперативно време: 75 min
 • Време на полнење: 8 h
 • Егрономска рачка
 • Мазно бричење со минимално триење
 • Ултра тивор мотор
 • LED Индикатор за полнење
 • Сигурносно заклучување против случаен старт
 • Интегрирана NiMH батерија
 • Додатоци: кабел, четка
 • Моќност: 3 W
 • Димензии: 55 × 52 × 132 mm
 • Тежина: 150 g
 • Волтажа: 220-240 V, 50 Hz
Бренд