,

SENCOR SWK 1031 SS

Sencor
Availability:

Нема на залиха


 • Боја: инокс / црна
 • Максимален капацитет 1л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000 W

1.290 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2000 w

 • 360° ротирачки конектор
 • Интегриран грејач
 • Максимален капацитет 1  литар
 • Приклучна сила: 2000 W
 • Постоље со место за сладирање на кабелот
 • Високо квалитетна метална плоча со скриен грејач
 • Филтер за бигор
 • Индикатор за нивото на вода
 • Автоматско или мануелно иклучување
 • Заштита од прегрејување кога апаратот е вклучен без вода
 • Автоматско исклучување при вадење од постоље
 • Автоматско исклучување кога водата е загреана
 • On/off прекинувач
 • 2 години гаранција