,

SEVERIN 0163

Severin
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:1200 W
  2 брзини и топлински поставувања
  Заштита од прегревање
  Јамка за закачување
  Боја: бело/црвена

690 ден

Нема на залиха

Бренд

Боја

Бела

 • Моќност:1200 W
  2 брзини и топлински поставувања
  Заштита од прегревање
  Јамка за закачување
  Боја: бело/црвена