-10%
,

SEVERIN 0174

Severin
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност: 2000W
  2 температурни подесувања
  2 брзини
  Ладен воздушен систем: овозможува да се поправи косата и топлинската обработка
  Додатни делови:насочувач на воздух
  Можност за чисење на решетката за довод на воздух

1.071 ден 1.190 ден

Нема на залиха

Бренд

Боја

Бела, Виолетова

 • Моќност: 2000W
  2 температурни подесувања
  2 брзини
  Ладен воздушен систем: овозможува да се поправи косата и топлинската обработка
  Додатни делови:насочувач на воздух
  Можност за чисење на решетката за довод на воздух