,

SEVERIN 3050

Severin
Availability:

Нема на залиха


 • Апарат за варење јајца
 • Моќност на грејачот: 400 W
 • Држач за јајца од 1-6 јајца
 • Не леплива подлога

1.450 ден

Нема на залиха

Бренд

 • Боја: црна
 • Моќност на грејачот: 320-380 W
 • Капацитет до 7 јајца
 • 3 нивоа на готвење
 • Вграден електронски тајмер со звучен сигнал
 • Заштита од прегревање
 • Одстранлив капак за лесно чистење
 • Тежина : 575g
 • Напон и фрекфенција : 220-240 V ~ 50 Hz
 • 2 години гаранција