,

SEVERIN 3868

Severin
Availability:

Нема на залиха


  • Апарат за мелење кафе
  • Моќност на грејачот: 140 W
  • Нерѓосувачки нож
  • Kапацитет: 40 g

1.290 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност: 140 W
Нерѓосувачки нож
Кабел на намотување
Kапацитет: 40 g
Сечило од не’рѓосувачки челик
Безбедносен прекинувач за едно ракување
Транспарентен капак
Намотување на кабел