,

SIMENS MQ5N250

Siemens

  • Моќност на моторот (max):400 W
  • Гаранција 2 години

1.890 ден

Бренд

Моќност

400 W

Блендер со потопување,
Боја на производот: Сина, Бела,
Должина на кабелот: 1,5 m
Материјал на садот за блендирање: Пластика,
Материјал на сечилото: Нерѓосувачки челик,
Материјал: Пластика.
Моќност: 400 W, AC влезен напон: 220 – 240 V,
AC влезна фреквенција: 50 – 60 Hz.
Тежина: 910 g,
Димензии (ШхДхВ): 67 x 67 x 398 mm.
Тежина на пакување: 1,04 kg