,

STIEBEL ELTRON DHF 21C

Stiebel Eltron

 • Јачина 21 kw
 • Елегантен тенок дизајн
 • Дугме за двостепена регулација на силата
 • Тежина 4,4kg

15.790 ден

Бренд

Моќност

21kw

 • Јачина од 21 KW
  Елегантен тенок дизајн
  Дугме за двостепена регулација на силата за избор на ½ сила или целата сила на грејачот
  Контролниот вентил помага за регулација на притисокот на водата
  и ги одстранува влијанијата на различниот притисок на варијациите на излезната температура на водата.
  Опсег на постигната температура од 30 °C до 60 °C ,
  по пат на мешање со ладна вода
  За едно или повеке кориснички места
  Заштеда на вода и електрична енергија
  Бакарен грејач со голи жици , под притисок ,затворен систем
  Работи само со мека вода
  Инсталација : ниска и висока
  Ниво на заштита од вода IP25(hoseproof) “Splashproof”функција
  за инсталација во туш кабина и над када
  Номинален притисок на вода : MPa/bar 1 / 10
  Приклучок на вода : G ½ Волтажа : 3/PE ~ 400 V
  Осигурачи : 32 A
  Проток на вода : 10,7 ml/min
  Димензии (ВхШхД) : 470x225x110 (mm)
  Тежина 4,4kg