Tefal FV 4964 EO

Tefal
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:2500W
 • Ultragliss anti-calcm
 • Резервоар за вода:270ml
 • Вертикална пареа
 • Систем за самопрочистување

3.890 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2500W

 • Пегла на пареа
 • Ultragliss anti-calc
 • Моќност:2500W
 • Постојана пареа:0-40gr/min
 • Ударна пареа:180gr/min
 • Резервоар за вода:270ml
 • Вертикална пареа
 • Систем против истекување
 • Систем за самопрочистување