Tefal FV 4980 EO

Tefal

 • Моќност:2600W
  Постојана пареа:0-40gr/min
  Ударна пареа:180gr/min
  Резервоар за вода:300ml
  Систем за самопрочистување

4.190 ден

Бренд

Моќност

2600 W

 • Пегла на пареа
 • Smart Protect
 • Моќност:2600W
 • Постојана пареа:0-40gr/min
 • Ударна пареа:180gr/min
 • Резервоар за вода:300ml
 • Вертикална пареа
 • Систем против истекување
 • Систем за самопрочистување