,

TEFAL NE448838

Tefal
Availability:

Нема на залиха


  • Машина за мелење месо
  • Моќност:2000 W
  • Капацитет на мелење: 2,3 kg/min
  • Самоостречки ножеви и додатоци

9.300 ден

Нема на залиха

Бренд

  • Моќност:2000W
  • Брзина на мелење (g / min): 2300
  • Капацитет до 2.3кг во минута
  • Самоостречки ножеви и додатоци
  • On/Off копче