, ,

TESLA RH2950M1

Tesla
Availability:

Нема на залиха


  • Енергетска класа : F
  • Капацитет на замрзнувачот 290 L
  • Ниво на бучава :43 dB
  • Боја Бела
  • Димензии (mm):1115x850x645

17.990 ден

Нема на залиха

  • Енергетска класа : F
  • Капацитет на замрзнувачот 290 L
  • Ниво на бучава 43 dB
  • Боја Бела
  • Димензии (mm):1115x850x645
Бренд

Ширина

84.5 cm