-6%
,

TESLA TT34EX81-1232IAW

Tesla
Availability:

Нема на залиха


 • EНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3770.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3810.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3420 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1130 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:922 W
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2

25.490 ден 26.990 ден

 • EНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3770.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3810.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3420 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1130 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:922 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 53 ℃
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.30 kg
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
 • ФРЕОН:R32
 • ФИЛТРИ:Филтер за прашина
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:777 X 495 X 290 mm
 • ГАРАНЦИЈА:3 години
Боја

Бела

Моќност

3.5 kW

Бренд