-9%
,

TESLA TT35X21-12410IA

Tesla

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A ++ (6.2/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:3860 W
 • Макс. капацитет на греење:4130 W
 • Просечна моќност:3520/3560 W
 • Влезна моќност ладење:1020 W
 • Влезна моќност греење:1020 W
 • Проток на воздух:550.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:40.00 db
 • Работна температура:од -20   до 53
 • Маса внатрешна единица:8.50 kg
 • Маса надворешна единица:25.00 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R410
 • Филтри:филтер за прашина,јонизатор
 • Димензии надв. Единица:754 x 300 x 552 mm
 • Гаранција:3 години

19.990 ден 21.990 ден

Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

3.5 kW

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A ++ (6.2/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:3860 W
 • Макс. капацитет на греење:4130 W
 • Просечна моќност:3520/3560 W
 • Влезна моќност ладење:1020 W
 • Влезна моќност греење:1020 W
 • Проток на воздух:550.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.20 l/h
 • Ниво на бучава:40.00 db
 • Работна температура:од -20   до 53
 • Маса внатрешна единица:8.50 kg
 • Маса надворешна единица:25.00 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R410
 • Филтри:филтер за прашина,јонизатор
 • Димензии надв. Единица:754 x 300 x 552 mm
 • Гаранција:3 години