-6%
, ,

TESLA TT35XC1-12410B

Tesla

 • EНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):B (3.01/3.41)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3230.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3230/3370 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1073 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:988 W
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2

16.990 ден 17.990 ден

 • EНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):B (3.01/3.41)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3230.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3230/3370 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1073 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:988 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l
 • НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.50 kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.0 kg
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
 • ФРЕОН:R410
 • ФИЛТРИ:Филтер за прашина
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:777 X 290 X 498 mm
 • ГАРАНЦИЈА:3 години
Боја

Бела

Моќност

3.5 kW

Бренд