-10%
,

TESLA TT51X21-18410IA

Tesla

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:5730 W
 • Макс. капацитет на греење:6540 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :5120 W/5230 W
 • Влезна моќност ладење:1310 W
 • Влезна моќност греење:1330 W
 • Проток на воздух:815.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:43 db
 • Работна температура:од -20 ℃  до 53 ℃
 • Маса внатрешна единица:10 kg
 • Маса надворешна единица:37 kg
 • Препорачана површина:до 55 м2
 • Фреон:R410
 • Филтри:јонизатор, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:835 x 294 x 206 mm
 • Гаранција:3 години

34.990 ден 38.990 ден

Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

5.5 kW

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:5730W
 • Максимален капацитет на греење:6540W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :5120 W/5230 W
 • Влезна моќност ладење:1310 W
 • Влезна моќност греење:1330 W
 • Проток на воздух:815.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:43 db
 • Работна температура:од -20 ℃  до 53 ℃
 • Маса внатрешна единица:10 kg
 • Маса надворешна единица:37 kg
 • Препорачана површина:до 55 м2
 • Фреон:R410
 • Филтри:јонизатор, филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:835 x 294 x 206 mm
 • Гаранција:3 години