,

TESY CN03 200 MIS IP24

Tesy

  • Панелна греалка
  • Моќност:2000W
  • Работна зафатнина:40-60 m³

4.190 ден

Бренд

Моќност

2000 w

Моќност:2000W
Работна зафатнина:40-60 m³
Зафатнина на загревање:16-24 m
Механички терморегулатор
Светлосен индикатор
Anti-frost функција
IP24 заштита
Заштита од прегревање