-16%
, ,

TESY HL202H, 2000W

Tesy

 • Моќност:1000W-2000W
 • Терморегулатор
 • Светлосен индикатор
 • Летна вентилација
 • Anti-frost функција
 • Заштита од прегревање

1.090 ден 1.290 ден

 • Моќност:1000W-2000W
 • Терморегулатор
 • Светлосен индикатор
 • Летна вентилација
 • Anti-frost функција
 • Заштита од прегревање
Бренд

Моќност

2000 w