,

TIM SISTEM CHAROBNA

Tim Sistem
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност: 10 kW
 • Нето тежина: 60 кг
 • Димензии: 84х51х49см
 • Kвадратура на загревање:  55 m2

12.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

10 kW

Тип на камин

Камин на дрва

 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 84х51х49см
 • Тежина : 60 кг
 • Вид гориво: дрво, брикети, огревно дрво
 • Челична плоча и челична врата
 • Пречник на одводот за дим 120мм
 • Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
 • 1 година гаранција