,

TOSHIBA SEIYA RAS-B13J2KVG-E

Toshiba
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.0/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:3600 W
 • Макс. капацитет на греење:4500 W
 • Просечна моќност:3500/3600 W
 • Работна температура:од -15   до 46

49.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

3.5 kW

 • Енергетска класа (seer/scop):A++ (6.0/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:3600.00 W
 • Максимален капацитет на греење:4500.00 W
 • Просечна моќност:3500/3600 W
 • Влезна моќност ладење:1100 W
 • Влезна моќност греење:920 W
 • Проток на воздух:600.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h
 • Ниво на бучава:41.00 db
 • Работна температура:од -15   до 46
 • Маса внатрешна единица:9.00 kg
 • Маса надворешна единица:24.00 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри: Филтер за прашина, филтер за бактерии
 • Димензии надв. Единица:660 X 530 X 240mm
 • Гаранција:3 години