,

TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-13PKVSG-E

Toshiba
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.6)
 • Макс. капацитет на ладење:4100 W
 • Макс. капацитет на греење:5300 W
 • Просечна моќност:3500/4200 W
 • Влезна моќност ладење:1050 W
 • Влезна моќност греење:1080 W
 • Проток на воздух:625.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h
 • Ниво на бучава:23.00 db
 • Работна температура:од -15   до 46
 • Маса внатрешна единица:9.00 kg
 • Маса надворешна единица:33.00 kg
 • Препорачана површина:до 40 м2
 • Фреон:R32
 • најнова Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор,
 • Филтри:iaq филтер систем
 • Димензии надв. Единица:780 x 550 x 290 mm
 • Гаранција:3 години

54.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

3.5 kW

 • Енергетска класа (seer/scop):A++ (6.5/4.6)
 • Максимален капацитет на ладење:4100.00 W
 • Максимален капацитет на греење:5300.00 W
 • Просечна моќност:3500/4200 W
 • Влезна моќност ладење:1050 W
 • Влезна моќност греење:1080 W
 • Проток на воздух:625.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h
 • Ниво на бучава:23.00 db
 • Работна температура:од -15   до 46
 • Маса внатрешна единица:9.00 kg
 • Маса надворешна единица:33.00 kg
 • Препорачана површина:до 40 м2
 • Фреон:R32
 • најнова Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор,
 • Филтри:iaq филтер систем
 • Димензии надв. Единица:780 x 550 x 290 mm
 • Гаранција:3 години