-8%
,

TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-16PKVSG-E

Toshiba
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.2)
 • Макс. капацитет на ладење:5300 W
 • Макс. капацитет на греење:6500 W
 • Просечна моќност:4600/5500 W
 • Влезна моќност ладење:1400 W
 • Влезна моќност греење:1520 W
 • Проток на воздух:768.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.50 l/h
 • Ниво на бучава:25.00 db
 • Работна температура:од -15   до 46
 • Маса внатрешна единица:10.00 kg
 • Маса надворешна единица:38.00 kg
 • Препорачана површина:до 60 м2
 • Фреон:R32
 • најнова Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор,
 • Филтри:iaq филтер систем
 • Димензии надв. Единица:780 x 550 x 290 mm
 • Гаранција:3 години

58.990 ден 63.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

5.5 kW

 • Енергетска класа (seer/scop):A++ (6.5/4.2)
 • Максимален капацитет на ладење:5300.00 W
 • Максимален капацитет на греење:6500.00 W
 • Просечна моќност:4600/5500 W
 • Влезна моќност ладење:1400 W
 • Влезна моќност греење:1520 W
 • Проток на воздух:768.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.50 l/h
 • Ниво на бучава:25.00 db
 • Работна температура:од -15   до 46
 • Маса внатрешна единица:10.00 kg
 • Маса надворешна единица:38.00 kg
 • Препорачана површина:до 60 м2
 • Фреон:R32
 • најнова Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор,
 • Филтри:iaq филтер систем
 • Димензии надв. Единица:780 x 550 x 290 mm
 • Гаранција:3 години