-18%
,

TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-22PKVSG-E

Toshiba

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.8/4.4)
 • Макс. капацитет на ладење:6700 W
 • Макс. капацитет на греење:7500W
 • Просечна моќност:6100/7000 W
 • Влезна моќност ладење:1990 W
 • Влезна моќност греење:2050 W
 • Проток на воздух:984.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.50 l/h
 • Ниво на бучава:34.00 db
 • Работна температура:од -15   до 46
 • Маса внатрешна единица:13.00 kg
 • Маса надворешна единица:41.00 kg
 • Препорачана површина:до 75 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:iaq филтер систем
 • Димензии надв. Единица:780 x 550 x 290 mm
 • Гаранција:3 години

70.000 ден 84.890 ден

TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-22PKVSG-E/RAS-22PAVSG-E
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.8/4.4)
 • Максимален капацитет на ладење:6700 W
 • Максимален капацитет на греење:7500W
 • Просечна моќност:6100/7000 W
 • Влезна моќност ладење:1990 W
 • Влезна моќност греење:2050 W
 • Проток на воздух:984.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.50 l/h
 • Ниво на бучава:34.00 db
 • Работна температура:од -15   до 46
 • Маса внатрешна единица:13.00 kg
 • Маса надворешна единица:41.00 kg
 • Препорачана површина:до 75 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:iaq филтер систем
 • Димензии надв. Единица:780 x 550 x 290 mm
 • Гаранција:3 години
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

6,5kw