-14%
,

TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-B24PKVSG-E

Toshiba

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:7700 W
 • Макс. капацитет на греење:8800 W
 • Просечна моќност:7000/8000 W
 • Влезна моќност ладење:2250 W
 • Влезна моќност греење:2410 W
 • Проток на воздух:1074.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.50 l/h
 • Ниво на бучава:35.00 db
 • Работна температура:од -15   до 46
 • Маса внатрешна единица:14.00 kg
 • Маса надворешна единица:43.00 kg
 • Препорачана површина:до 85 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:iaq филтер систем
 • Димензии надв. Единица:800 x 630 x 300 mm
 • Гаранција:3 години

82.000 ден 94.990 ден

TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-B24PKVSG-E / RAS-24PAVSG-E
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:7700 W
 • Макс. капацитет на греење:8800 W
 • Просечна моќност:7000/8000 W
 • Влезна моќност ладење:2250 W
 • Влезна моќност греење:2410 W
 • Проток на воздух:1074.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.50 l/h
 • Ниво на бучава:35.00 db
 • Работна температура:од -15   до 46
 • Маса внатрешна единица:14.00 kg
 • Маса надворешна единица:43.00 kg
 • Препорачана површина:до 85 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:iaq филтер систем
 • Димензии надв. Единица:800 x 630 x 300 mm
 • Гаранција:3 години
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

7 kW