,

Tosot MUSE EXTRIME LCLH TWH12AFC-K6DNA5F/I + TWH12AFC-K6DNA2F/O

Tosot
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.1/4.1)
 • Макс. капацитет на ладење:4400 W
 • Макс. капацитет на греење:4700 W
 • Просечна моќност:3510/3810 W
 • Проток на воздух:700 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.40 l/h

36.990 ден

Нема на залиха

TOSOT LCLH TWH12AFC-K6DNA5F/I + TWH12AFC-K6DNA2F/O
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.1/4.1)
 • Макс. капацитет на ладење:4400 W
 • Макс. капацитет на греење:4700 W
 • Просечна моќност:3510/3810 W
 • Проток на воздух:700 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.40 l/h
 • Ниво на бучава:42.00 db
 • Работна температура:од -25  до 43
 • Маса внатрешна единица:11 kg
 • Фреон:R32
 • Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Јонизатор
 • Турбо/Самодијагностика/Самочистење
 • 8С заштита од замрзнување
 • Bio филтер/Филтер за прашина/Cold Plasma филтер
 • Kомплетно вградена SMART WiFi контрола
 • Гаранција:10 години
Бренд

Боја

Бела

Моќност

3.5 kW