-7%
,

TOSOT MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5A

Tosot

 • Максимален капацитет на ладење:3600 W
 • Максимален капацитет на греење:4400 W
 • Просечна моќност:3200/3400 W
 • Проток на воздух:550 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.40 l/h

25.990 ден 27.990 ден

 • Максимален капацитет на ладење:3600 W
 • Максимален капацитет на греење:4400 W
 • Просечна моќност:3200/3400 W
 • Проток на воздух:550 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.40 l/h
 • Ниво на бучава: 42 dB(A)
 • Маса:8.5 kg
 • Фреон:R32
 • Филтри: Филтер за прашина
 • Гаранција:10 години
Боја

Бела

Моќност

3.5 kW

Бренд