,

TOSOT MUSE ECO TWH24AFD-K6DNA5A/I + TWH24AAD-K6DNA1A/O

Tosot
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:6400W
 • Максимален капацитет на греење:6600W
 • Просечна моќност:6155/6448 W
 • Влезна моќност ладење:1760W
 • Влезна моќност греење:1860 W

58.990 ден

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • Максимален капацитет на ладење:6400W
 • Максимален капацитет на греење:6600W
 • Просечна моќност:6155/6448 W
 • Влезна моќност ладење:1760W
 • Влезна моќност греење:1860 W
 • Проток на воздух:850 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:48.00 db
 • Работна температура:од -15   до 43
 • Маса внатрешна единица:14 kg
 • Маса надворешна единица:46 kg
 • Фреон:R32
 • Филтри:филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:950 x 700 x 396 mm
 • Гаранција:10 години

 

Боја

Бела

Моќност

7 kW

Бренд