,

Tosot MUSE LCLH TWH12AFC-K6DNA5D

Tosot
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:4000 W
 • Макс. капацитет на греење:4500 W
 • Просечна моќност:3500/3670 W
 • Работна температура:од -22  до 43

33.990 ден

Нема на залиха

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:4000 W
 • Макс. капацитет на греење:4500 W
 • Просечна моќност:3500/3670 W
 • Влезна моќност ладење:1085 W
 • Влезна моќност греење:990 W
 • Проток на воздух:680 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.40 l/h
 • Ниво на бучава:42.00 db
 • Работна температура:од -22  до 43
 • Маса внатрешна единица:11 kg
 • Маса надворешна единица:31 kg
 • Фреон:Р32
 • Филтри:Плазма филтер, филтер за прашина.
 • Димензии надв. Единица:848 x 596 x 320  mm
 • Гаранција:3 години
Бренд

Боја

Бела

Моќност

3.5 kW