,

TOSOT MUSE EXTREME TWH24AFE-K6DNA5I/I + TWH24AFE-K6DNA2I/O

Tosot
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.2)
 • Максимален капацитет на ладење: 8850W
 • Максимален капацитет на греење: 9450W
 • Просечна моќност: 7100/7800W
 • Проток на воздух:1250 m3

79.990 ден

Нема на залиха

TOSOT MUSE LCLH TWH24AFE-K6DNA5I/I-TWH24AFE-K6DNA2I/O
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.2)
 • Максимален капацитет на ладење: 8850W
 • Максимален капацитет на греење: 9450W
 • Просечна моќност: 7100/7800W
 • Проток на воздух:1250 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.40 l/h
 • Ниво на бучава:48.00 db
 • Работна температура:од -25  до 50
 • Маса внатрешна единица:14 kg
 • Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Јонизатор
 • Турбо/Самодијагностика/Самочистење
 • 8С заштита од замрзнување
 • Bio филтер/Филтер за прашина/Cold Plasma филтер
 • Фреон: R32
 • Kомплетно вградена SMART WiFi контрола
 • Гаранција:10 години
Боја

Бела

Моќност

7 kW

Бренд