,

BOSCH TR7000 21/24 DESOB

Bosch
Availability:

Нема на залиха


 • Јачина 21/24kW
 • Регулатор на моќноста : 21/24kW
  Енергетска класа А
 • Бучавост: 15 dB

24.990 ден

Бренд

Моќност

21kw, 24kw

 • Опис:TR7000 21/24 DESOB е електронски проточен бојлер,
  Eн.класа А од 21/24kW
  Работен притисок: 0.25 бари
  Регулатор на моќноста : 21 kW/24 kW
  -Ова заштедува трошоци на ел.енергија,со едноставно прилагодување на прекинувачот/слајдот на контролната електроника
  Годишна потрошувачка на енергија: 478 kWh
  Бучавост: 15 dB
  Kaпацитет на топла вода во минута: 13,2л/7,2 л/мин. (380С/600С)
  Прецизен избор на температура од 30 ° C до 60 ° C на LCD екран
  Заштеда на енергија до 30% во споредба со хидраулични прот.бојлери
  Можност за приклучување на солар
  Корисниците на соларни системи на тој начин се независни од сонцето, ветерот и времето
  CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација
  Сигурност:Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно
  Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)
  Напомена:Догревање oд солар до 55°C