,

TRGOPRODUKT Thalia Nella

Bella Thalia
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност: 6,5 kW
 • Нето тежина: 63 кг
 • Димензии: 82 x 45 x 40/cm
 • Kвадратура на загревање:  36 m2

12.080 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

6,5kw

Тип на камин

Камин на дрва

 • Моќ: 6,5 kW
 • Погоден за простории до 36 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 82 x 45 x 40 /cm
 • Тежина : 63 кг
 • Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
 • Боја: црна
 • Дрвени рачки на вратите
 • Преграда за чување  суви и влажни дрва
 • Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот