,

TEFAL PP1063V0

Tefal

  • Телесна вага
  • LCD дисплеј
  • Макс.тежина 150kg
  • Автоматско вклучување и исклучување

1.050 ден

Бренд

Капацитет(kg)

150 kg

  • Телесна вага
  • LCD дисплеј
  • Макс.тежина 150kg
  • Автоматско вклучување и исклучување