,

VENUM STAMENA 9.0 27.5”

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Метален рам 17
 • Висококвалитетни гуми
 • Wanda 27.5×1,95
 • Полу Алуминиумскирачки за кочници со менувач
 • Vader Comfort Lady
 • седиште со М6 Quick Release
 • Дупли Aлуминиумски вилушка со амортизер
 • Предна и задна Disk кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери со среден и заден менувач-Брзо менување
 • (Rapid Fire 21 speed) SHIMANO
 • Полу метални педали со лагери заден потпирач

14.290 ден

Нема на залиха

 • Метален рам 17
 • Висококвалитетни гуми
 • Wanda 27.5×1,95
 • Полу Алуминиумскирачки за кочници со менувач
 • Vader Comfort Lady
 • седиште со М6 Quick Release
 • Дупли Aлуминиумски вилушка со амортизер
 • Предна и задна Disk кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери со среден и заден менувач-Брзо менување
 • (Rapid Fire 21 speed) SHIMANO
 • Полу метални педали со лагери заден потпирач
Бренд

Големина на тркало

27,5"