-12%
,

VIVAX 40LE140T2S2SM

Vivax

 • 40″(102cm) Full HD Smart LED TV
 • Резолуција:1920×1080
 • Android 7.0
 • Дигитален тјунер DVB-T/C/T2/S2 / PVR Da/
 • Стандарден контраст 3000:1
 • Време на реакција 5 ms 200 Hz CME
 • Агол на гледање (H°/V°) 178/178 r /
 • Формат на слика : 16:9

11.490 ден 12.990 ден

 • 40″(102cm) Full HD SMART LED TV
 • Резолуција:1920×1080
 • ANDROID 7.0 SMART 1/8GB
 • Wi-Fi, DVB-T2 H.265 HEVC / 264 / ,
 • DVB-T2 H.265 HEVC / 264 / DVB-S2
 • / DVB-T MPEG4, ATV, USB PVR,
 • Стандарден контраст 3000:1
 • Време на реакција 5 ms 200 Hz CME
 • Агол на гледање (H°/V°) 178/178 r /
 • Формат на слика : 16:9
Бренд

Резолуција

Дијагонала

40"

Технологија на дисплејот

LED

Smart

Да

 • 32″(81cm) HD Ready LED TV
 • Резолуција:1280×720
 • Стандарден контраст 4000:1
 • Време на реакција 5 ms 200 Hz CME
 • Агол на гледање (H°/V°) 178/178 r /
 • Формат на слика : 16:9
 • Дигитален тјунер DVB-T/C/T2/S2 PVR Da/