-23%
,

VIVAX 40S60T2S2

Vivax

 • 40” (102cm) Full HD TV
 • Резолуција1920 x 1080
 • Контраст 3000:1 (typ.)
 • USB x2
 • DVB–T2 H.265 HEVC
 • DVB–S2
 • DVB–T MPEG4

9.990 ден 12.990 ден

 • 40” (102cm) Full HD  TV
 • Резолуција1920 x 1080
 • Контраст 3000:1 (typ.)
 • USB x2
 • DVB–T2 H.265 HEVC
 • DVB–S2
 • DVB–T MPEG4
Бренд

Резолуција

Дијагонала

40"

Smart

Не

Технологија на дисплејот

LED